IFS Food (v7)/BRC GS Food Safety (v8)  követelményei – képzés

Az IFS Food és a BRC GS Food safety követelményeinek való megfelelés:

  • biztonságos és jó minőségű termék előállítást eredményez,
  • mindkét szabvány jóváhagyott a GFSI (Global Food Safety Initiative) által,
  • kereskedelmi láncok többsége elfogadja a beszállító jóváhagyáshoz ezeket a tanúsítványokat.

Követelmények hasonlók, megcélzott piac alapján érdemes kiválasztani melyik tanúsításnak van nagyobb értéke, a német/olasz piacon az IFS élvez előnyt, angol érdekeltségű kereskedelmi láncok a BRC GS-t preferálják. Kombinált tanúsítás is lehetséges.

Ajánljuk azoknak, akik:

  • kereskedelmi láncok beszállítói,
  • sajátmárkás termékeket gyártanak, raktároznak, vagy szállítanak,
  • most tervezik az élelmiszerbiztonsági rendszer bevezetését,
  • már működtetik az élelmiszer-biztonsági rendszerüket, de hatékonyabbá kívánják tenni,
  • vagy az élelmiszerbiztonsági ismereteikről regisztrált “Tanúsítványt” szeretnének.

Képzés célja:

olyan szakemberek képzése, akik képesek lesznek:

  • kialakítani az élelmiszerbiztonsági rendszert,
  • tudják működtetni és felügyelni a CCP és CP-k,
  • el tudják végezni az igazoló és érvényesítő folyamatokat,
  • ellenőrző, tanúsító szervezetekkel hatékonyan együttműködésre.

Javasolt HACCP, élelmiszerbiztonsági alapismeretek” kurzus elvégzése azoknak, akik most találkoznak a HACCP-vel, élelmiszerbiztonsággal először, de nem előfeltétele az IFS Food/BRC GS Food Safety követelményei képzésnek, amely a rendszerkövetelményekre fókuszál.

Tematikáról:

  • IFS Food szabvány fejezeteit követi,
  • kiegészítve minden fejezetnél a BRC GS Food Safety vonatkozó részeivel,
  • auditokon előforduló tipikus hibákra, lehetséges jó megoldásokra is kitér a képzés.

Tematika:

1. nap

  1. ) Élelmiszer-biztonsági követelményszabványok, kapcsolatuk
    • IFS audit protokoll
    • Érvényben lévő irányelvek (doctrine) ismertetése
    • Be nem jelentett auditok
    • BRC GS audit protokoll
    • Higiéniai zónák
  2. ) IFS & BRC GS szabványkövetelmények
    • A felső vezetőség felelőssége
    • Minőségbiztosítási és élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer
    • Erőforrások kezelése
    • A tervezési és gyártási folyamat (1. rész)
  3. Gyakorlat – Élelmiszercsalás – Sebezhetőségi értékelés, enyhítési terv készítése

2. nap

  1. ) IFS & BRC GS szabványkövetelmények (jellemző hibák, azok elkerülése)
    • A tervezési és gyártási folyamat (2. rész)
    • Mérés, elemzés, fejlesztés
    • Az élelmiszer védelme és külső ellenőrzések
  2. Gyakorlat – Jelölés ellenőrzés – állítások a terméken
  3. ) Gyakorlat – Gyökérok elemzés
  4. ) Vizsga

Időtartam: 2 nap

A résztvevők megkapják a képzés előadás anyagát.

Regisztrált IFS Food (v7)/BRC GS Food Safety (v8) követelményei “Tanúsítvány”-t kapnak azok, akik a képzés valamennyi óráján jelen voltak és sikeres vizsgát tettek.

Kérésre, egyedi igény szerint, céghez kihelyezett formában is megtartjuk.

Kérdésedre, kérésedre szívesen válaszolunk akár telefonon, vagy e-mail-ben is.

Képzési időpontok

Tervezett időpont Időtartam Helyszín Képzés díja Jelentkezés
2020.12.23-24. 2 nap Online 89 900,-Ft+ÁFA/fő jelentkezés
2021.01.28-29. 2 nap Online 89 900,-Ft+ÁFA/fő jelentkezés
2021.03.18-19. 2 nap Online 89 900,-Ft+ÁFA/fő jelentkezés
2021.04.15-16. 2 nap Online 89 900,-Ft+ÁFA/fő jelentkezés
2021.06.16-17. 2 nap Online 89 900,-Ft+ÁFA/fő jelentkezés

Képzéseink

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>

Rólunk mondták

"A képzés megfelelően összeállított programja, felkészült előadója és a jó gyakorlati példák által válaszokat kaptam az ISO/TS-sel kapcsolatos "Hogyan"-okra és Miért"-ekre"

Holló Gergely

"Ajánlom a képzést minden olyan embernek, aki nehezen viseli a "száraz" anyagokat. Az előadó az ilyen embereknek is érdekesen fogja előadni azokat."

Farkas Szabolcs
www.fabricom.hu

"Szívből ajánlom, aki olyan jó hangulatú képzésen akar részt venni, ahol a szakmai tudás átadása emberközpontúan történik."

Solti Ferenc
EMKI

"Lényegre törő képzés az ISO 9001:2015 követelményeiről és a szabvány alkalmazásáról."

Eőry Csaba
www.szenzor.hu

"Érdekes, hatékony, sok gyakorlatias felhasználható információval. Ajánlom minden érdeklődőnek."

Borsos Krisztina
www.hidrofilt.hu

"Melegen tudom mindenkinek ajánlani, mert rugalmas, átfogó és mindenre választ ad, amire kíváncsi vagy."

Kissné Farkas Márta
Haslinger Kft.

"Nekem, mint stratégiai beszerzőnek nagyon sok jó és hasznos információval szolgált ez a tanfolyam! Most még jobban megértettem, hogy mekkora lényege is van egy szervezeten belüli folyamatok összhangjának."

Simonffy Krisztina
www.anton.hu

"Sok hasznos, gyakorlatban alkalmazható infót kaptam."

Perdi Szilvia
www.innocomp.hu

"Nem igazi képzés, annál sokkal több, jó hangulatú tapasztalatcsere, ami messze nem a száraz tények felsorolásáról szól, aktuálissá téve személyre szóló példákkal."

Kiszela István
Sárvári Gyógyfürdő Kft.

"Figyelemmel kísérhető, gyakorlatias képzés, rutinos előadó."

Fülöp Gyula
www.chemark.hu

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>