IFS Food (v8) belső auditor – képzés

Az IFS Food (Nemzetközi Élelmiszer Szabvány-t), Német és Francia élelmiszer kereskedelmi láncok dolgozták ki első sorban a sajátmárkás termék gyártóinak auditálására.

A szabványt úgy tervezték, hogy alkalmas legyen a termék élelmiszer-biztonságának igazolására és a gyártók minőségképességének értékelésére.

Ajánljuk azoknak, akik:

  • kereskedelmi láncok beszállítói és
  • sajátmárkás termékeket gyártanak, raktároznak, vagy szállítanak,
  • most tervezik az IFS Food (v8) rendszer bevezetését,
  • jelenleg IFS (v7) szerint tanúsított élelmiszer-biztonsági rendszert működtetnek és fel szeretnének készülni a rendszer IFS Food (v8) szabvány szerinti auditjára,
  • vagy az IFS Food (v8) felkészültségről regisztrált „Tanúsítványt” szeretnének.

Képzés célja:

olyan szakemberek képzése, akik képesek lesznek:

  • az IFS Food (v8) kialakításában való aktív részvételre,
  • el tudják végezni az igazoló és érvényesítő folyamatokat,
  • belső auditok, auditok elvégzésére, elvégeztetésére,
  • ellenőrző, tanúsító szervezetekkel hatékonyan együttműködésre.

Tematika:

1. nap

  1. ) Élelmiszer-biztonsági követelményszabványok, kapcsolatuk
    • IFS audit protokoll
    • Érvényben lévő irányelvek (doctrine) ismertetése
    • Be nem jelentett auditok
    • Feddhetetlenségi program
    • Mit jelent a GLN szám?
  2. ) IFS Food (v8) követelményei (jellemző hibák, azok elkerülése)
    • Irányítás és elkötelezettség
    • Élelmiszer-biztonsági és minőségirányítási rendszer
    • Erőforrások kezelése
    • Működési folyamatok
  3. ) Esettanulmányok, gyakorlati feladatok

2. nap

  1. ) IFS Food (v8) követelményei (jellemző hibák, azok elkerülése)
    • Mérés, elemzés, fejlesztés
  2. ) Esettanulmányok, gyakorlati feladatok
  3. ) Belső audit az IFS Food (v8) tükrében, az ISO 19011:2018 alapján
    • belső audittal, audittal kapcsolatos szakkifejezések
    • belső audit, audit szerepe
    • belső audit, előkészítése, felkészülés a belső auditra
    • ideális belső auditor
    • belső audit végrehajtása
    • tipikus nemmegfelelőségek
    • jó megoldások
    • belső audit jelentés összeállítása
    • helyesbítő intézkedések felügyelete
  4. Esettanulmányok, gyakorlati feladatok
  5. ) Vizsga

Időtartam: 2 nap

A résztvevők megkapják a képzés előadás anyagát.

Regisztrált IFS Food (v8) belső auditor „Tanúsítványt” kapnak, akik a képzés valamennyi óráján aktíva jelen voltak és sikeres vizsgát tettek.

Kérésre, egyedi igény szerint, céghez kihelyezett formában is megtartásra kerülhet.

Kérdésedre, kérésedre szívesen válaszolunk akár telefonon, vagy e-mail-ben is.

Képzési időpontok

Tervezett időpont Időtartam Helyszín Képzés díja Jelentkezés
2025.12.10-11. 2 nap Online 135 000,-Ft+ÁFA/fő jelentkezés

Képzéseink

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>

Rólunk mondták

"A Poligont Kft. képzése lényegre törő, logikus, gyakorlatba átültethető."

Kupi Ildikó
Szatmár Optikai Kft.

"Ragyogó, logikus felépítésű, gyakorlatorientált."

Horváth Viktória
www.bkf.hu

"Sok hasznos, gyakorlatban alkalmazható infót kaptam."

Perdi Szilvia
www.innocomp.hu

"Érdekes volt ezt az egész auditálási eljárást egy teljesen új szemszögből, az auditor oldaláról áttekinteni."

Kulcsár Ernő
www.elastron.hu

"Bátran ajánlom azoknak. akik rendszerismeretüket komplex módon kívánják fejleszteni és ez irányú ismereteiket mélyíteni kívánják."

Fekete Attila
Minőségház Bt.

"LEAN menedzsment koordinátor tanfolyam. Egy vérpezsdítő 5 nap"

Varga János
RUGET Magyarország Kft.

"A képzések alaposak, széles látókörűek, életszerűek, újabb és újabb ötleteket adnak."

Bárdossy ldikó
www.elanders.com

"Mindenkinek ajánlom, aki auditor képzésben szeretne részesülni. Nagyon jó és magas színvonalú a képzés."

Nagyné Schreck Márta
HM FLÜ Technológiai Igazgatóság

"Szakembereknek is hasznos ismeretek hozzáértő szakembertől tömören."

Dr. Becser Norbert
www.star-con.hu

"Lényegre törő képzés az ISO 9001:2015 követelményeiről és a szabvány alkalmazásáról."

Eőry Csaba
www.szenzor.hu

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>