Az IFS Food szabvány 7. verziójának újdonságai

IFS Food szabvány 7. verziójának újdonságai

Újdonságok az IFS Food v7-ben:

  • megnövekedett hangsúly a munkafolyamatok értékelésén, kevesebb a dokumentáción
  • új megfogalmazás: „audit” helyett „értékelés”
  • 15%-kal csökkent a követelmények száma
  • változott a szabvány felépítése az érdekelt felek igényei szerint
  • követelmények összhangban vannak a GFSI 2020, FSMA és az EU követelményekkel
  • értékelés módja jobban definiált
  • értékelésről készülő jelentés egyértelműbben strukturált és felhasználóbarát
  • élelmiszerbiztonsági kultúra része a követelményeknek
  • minden harmadik értékelésnek be nem jelentettnek kell lenni
  • kötelező GLN szám

Az IFS Food új 7. verziója szerint, 2021.03.01-től lehet kérni az auditokat,
2021.07.01-től kötelező a 7-es verzió alkalmazása.

Kapcsolódó képzéseink:

                              IFS Food, 7-es verzió változásai

                              IFS Food belső auditor (v7 szerint)

Képzéseink

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>

Rólunk mondták

"Figyelemmel kísérhető, gyakorlatias képzés, rutinos előadó."

Fülöp Gyula
www.chemark.hu

"Melegen tudom mindenkinek ajánlani, mert rugalmas, átfogó és mindenre választ ad, amire kíváncsi vagy."

Kissné Farkas Márta
Haslinger Kft.

"A valós életből vett példák révén megvalósítható ötleteket állítottunk össze a csapattal. Az előadók felkészültsége és stílusa kiválóan illeszkedett az elvárásainkhoz. Köszönjük!"

Laczkó Tóth Gergely
www.kokai.hu

"Nem igazi képzés, annál sokkal több, jó hangulatú tapasztalatcsere, ami messze nem a száraz tények felsorolásáról szól, aktuálissá téve személyre szóló példákkal."

Kiszela István
Sárvári Gyógyfürdő Kft.

"A téma egy olyan bemutatásában volt részem, amit nem gondoltam volna, hogy ilyen érdekesen és emberközpontúan is meg lehet közelíteni, kiegészítve számos példával és magyarázó értékelésekkel."

Ujvári Gergely
www.norgen.hu

"Szakembereknek is hasznos ismeretek hozzáértő szakembertől tömören."

Dr. Becser Norbert
www.star-con.hu

"Ajánlom a képzést minden olyan embernek, aki nehezen viseli a "száraz" anyagokat. Az előadó az ilyen embereknek is érdekesen fogja előadni azokat."

Farkas Szabolcs
www.fabricom.hu

"Jó, a vállalatunk igényeire kialakított képzést kaptunk, felkészült, kiváló oktatótól."

Nagy Sándor
DS Smith Packaging Hungary Kft.

"Nagyon jó, gyakorlatorientált és az igényeket maximálisan figyelembe vevő képzés."

Gyuk Attila

"Érdekes, hatékony, sok gyakorlatias felhasználható információval. Ajánlom minden érdeklődőnek."

Borsos Krisztina
www.hidrofilt.hu

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>