Újdonságok az IFS Food v7-ben:
Az IFS Food új 7. verziója szerint, 2021.03.01-től lehet kérni az auditokat,
2021.07.01-től kötelező a 7-es verzió alkalmazása.
Kapcsolódó képzéseink:
2025. december 03 - 04.
2025. december 03 - 05.
2025. december 03.
2025. december 04 - 05.
2025. december 08 - 10.
2025. december 08.
2025. december 08 - 11.
2025. december 09 - 10.
2025. december 09 - 11.
2025. december 10 - 11.
Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>
"Nekem, mint stratégiai beszerzőnek nagyon sok jó és hasznos információval szolgált ez a tanfolyam! Most még jobban megértettem, hogy mekkora lényege is van egy szervezeten belüli folyamatok összhangjának."
Simonffy Krisztina
www.anton.hu
"Jó, a vállalatunk igényeire kialakított képzést kaptunk, felkészült, kiváló oktatótól."
Nagy Sándor
DS Smith Packaging Hungary Kft.
"Nem igazi képzés, annál sokkal több, jó hangulatú tapasztalatcsere, ami messze nem a száraz tények felsorolásáról szól, aktuálissá téve személyre szóló példákkal."
Kiszela István
Sárvári Gyógyfürdő Kft.
"A képzések alaposak, széles látókörűek, életszerűek, újabb és újabb ötleteket adnak."
Bárdossy ldikó
www.elanders.com
"A képzés megfelelően összeállított programja, felkészült előadója és a jó gyakorlati példák által válaszokat kaptam az ISO/TS-sel kapcsolatos "Hogyan"-okra és Miért"-ekre"
Holló Gergely
"Mindenkinek ajánlom, aki auditor képzésben szeretne részesülni. Nagyon jó és magas színvonalú a képzés."
Nagyné Schreck Márta
HM FLÜ Technológiai Igazgatóság
"Az egyetem elvégzése után megfogadtam, hogy soha többet nem ülök "iskolapadba", de sok év után ez a két nap volt, ami rádöbbentett, hogy néha nem árt."
Garamszegi Patrik
www.omikrondokk.hu
"Szakembereknek is hasznos ismeretek hozzáértő szakembertől tömören."
Dr. Becser Norbert
www.star-con.hu
"LEAN menedzsment koordinátor tanfolyam. Egy vérpezsdítő 5 nap"
Varga János
RUGET Magyarország Kft.
"Sok hasznos, gyakorlatban alkalmazható infót kaptam."
Perdi Szilvia
www.innocomp.hu
Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>