Az IFS Food szabvány 7. verziójának újdonságai

IFS Food szabvány 7. verziójának újdonságai

Újdonságok az IFS Food v7-ben:

  • megnövekedett hangsúly a munkafolyamatok értékelésén, kevesebb a dokumentáción
  • új megfogalmazás: „audit” helyett „értékelés”
  • 15%-kal csökkent a követelmények száma
  • változott a szabvány felépítése az érdekelt felek igényei szerint
  • követelmények összhangban vannak a GFSI 2020, FSMA és az EU követelményekkel
  • értékelés módja jobban definiált
  • értékelésről készülő jelentés egyértelműbben strukturált és felhasználóbarát
  • élelmiszerbiztonsági kultúra része a követelményeknek
  • minden harmadik értékelésnek be nem jelentettnek kell lenni
  • kötelező GLN szám

Az IFS Food új 7. verziója szerint, 2021.03.01-től lehet kérni az auditokat,
2021.07.01-től kötelező a 7-es verzió alkalmazása.

Kapcsolódó képzéseink:

                              IFS Food, 7-es verzió változásai

                              IFS Food belső auditor (v7 szerint)

Képzéseink

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>

Rólunk mondták

"Sok hasznos, gyakorlatban alkalmazható infót kaptam."

Perdi Szilvia
www.innocomp.hu

"A képzés megfelelően összeállított programja, felkészült előadója és a jó gyakorlati példák által válaszokat kaptam az ISO/TS-sel kapcsolatos "Hogyan"-okra és Miért"-ekre"

Holló Gergely

"Ragyogó, logikus felépítésű, gyakorlatorientált."

Horváth Viktória
www.bkf.hu

"Gyors, pontos, csak a szükséges dolgokkal foglalkozik, de ha igény van rá kitér egyéni problémákra, javaslatokra is."

Vargáné Helyes Marina
DKG - East Zrt.

"A képzések alaposak, széles látókörűek, életszerűek, újabb és újabb ötleteket adnak."

Bárdossy ldikó
www.elanders.com

"Érdekes, hatékony, sok gyakorlatias felhasználható információval. Ajánlom minden érdeklődőnek."

Borsos Krisztina
www.hidrofilt.hu

"LEAN menedzsment koordinátor tanfolyam. Egy vérpezsdítő 5 nap"

Varga János
RUGET Magyarország Kft.

"Bátran ajánlom azoknak. akik rendszerismeretüket komplex módon kívánják fejleszteni és ez irányú ismereteiket mélyíteni kívánják."

Fekete Attila
Minőségház Bt.

"Ajánlom a képzést minden olyan embernek, aki nehezen viseli a "száraz" anyagokat. Az előadó az ilyen embereknek is érdekesen fogja előadni azokat."

Farkas Szabolcs
www.fabricom.hu

"Nagyon jó, gyakorlatorientált és az igényeket maximálisan figyelembe vevő képzés."

Gyuk Attila

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>