Ajánljuk azoknak, akik:
Képzés célja:
olyan szakemberek képzése, akik képesek lesznek:
Tematika:
I., Élelmiszeripari jogszabályok
II., Élelmiszeripari mikrobiológiai alapismeretek
III., Élelmiszervédelem, élelmiszercsalás a HACCP-ben?
IV., Vizsga
Időtartam: 1 nap
A résztvevők megkapják a képzés előadás anyagát.
Regisztrált HACCP, élelmiszerbiztonsági alapismeretek „Tanúsítványt” kapnak azok, akik a képzés valamennyi óráján jelen voltak és sikeres vizsgát tettek.
Kérésre, egyedi igény szerint, céghez kihelyezett formában is megtartjuk.
Kérdésedre, kérésedre szívesen válaszolunk akár telefonon, vagy e-mail-ben is.
2025. november 10 - 11.
2025. november 10 - 12.
2025. november 10 - 12.
2025. november 10 - 11.
2025. november 11 - 12.
2025. november 12.
2025. november 13 - 14.
2025. november 17 - 19.
2025. november 17 - 18.
2025. november 17 - 19.
Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>
"Remek lehetőség a tapasztalatcserére is."
Schell Tamás
Kőolajvezetéképítő Zrt.
"A valós életből vett példák révén megvalósítható ötleteket állítottunk össze a csapattal. Az előadók felkészültsége és stílusa kiválóan illeszkedett az elvárásainkhoz. Köszönjük!"
Laczkó Tóth Gergely
www.kokai.hu
"Érdekes, hatékony, sok gyakorlatias felhasználható információval. Ajánlom minden érdeklődőnek."
Borsos Krisztina
www.hidrofilt.hu
"A képzés megfelelően összeállított programja, felkészült előadója és a jó gyakorlati példák által válaszokat kaptam az ISO/TS-sel kapcsolatos "Hogyan"-okra és Miért"-ekre"
Holló Gergely
"Figyelemmel kísérhető, gyakorlatias képzés, rutinos előadó."
Fülöp Gyula
www.chemark.hu
"Az egyetem elvégzése után megfogadtam, hogy soha többet nem ülök "iskolapadba", de sok év után ez a két nap volt, ami rádöbbentett, hogy néha nem árt."
Garamszegi Patrik
www.omikrondokk.hu
"Melegen tudom mindenkinek ajánlani, mert rugalmas, átfogó és mindenre választ ad, amire kíváncsi vagy."
Kissné Farkas Márta
Haslinger Kft.
"Gyors, pontos, csak a szükséges dolgokkal foglalkozik, de ha igény van rá kitér egyéni problémákra, javaslatokra is."
Vargáné Helyes Marina
DKG - East Zrt.
"A téma egy olyan bemutatásában volt részem, amit nem gondoltam volna, hogy ilyen érdekesen és emberközpontúan is meg lehet közelíteni, kiegészítve számos példával és magyarázó értékelésekkel."
Ujvári Gergely
www.norgen.hu
"Szívből ajánlom, aki olyan jó hangulatú képzésen akar részt venni, ahol a szakmai tudás átadása emberközpontúan történik."
Solti Ferenc
EMKI
Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>