A BRC GS Food Safety (v9) (Nemzetközi Élelmiszer Szabvány-t) szabvány követelményeinek való megfelelés biztonságos és jó minőségű termék előállítást eredményez. A szabvány jóváhagyott a GFSI (Global Food Safety Initiative) által, a kereskedelmi láncok többsége elfogadja beszállítóik jóváhagyáshoz.
Ajánljuk azoknak, akik:
Képzés célja:
olyan szakemberek képzése, akik képesek lesznek:
Tematika:
1. nap
2. nap
Időtartam: 2 nap
A résztvevők megkapják a képzés előadás anyagát.
Regisztrált BRC GS Food Safety (v9) belső auditor „Tanúsítványt” kapnak, akik a képzés valamennyi óráján aktíva jelen voltak és sikeres vizsgát tettek.
Kérésre, egyedi igény szerint, céghez kihelyezett formában is megtartásra kerülhet.
Kérdésedre, kérésedre szívesen válaszolunk akár telefonon, vagy e-mail-ben is.
2025. július 07 - 08.
2025. július 07.
2025. július 08 - 11.
2025. július 10 - 11.
2025. július 14 - 15.
2025. július 21 - 22.
2025. július 21.
2025. július 21 - 22.
2025. július 22 - 25.
2025. július 23 - 24.
Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>
"LEAN menedzsment koordinátor tanfolyam. Egy vérpezsdítő 5 nap"
Varga János
RUGET Magyarország Kft.
"Mindenkinek ajánlom, aki auditor képzésben szeretne részesülni. Nagyon jó és magas színvonalú a képzés."
Nagyné Schreck Márta
HM FLÜ Technológiai Igazgatóság
"Bátran ajánlom azoknak. akik rendszerismeretüket komplex módon kívánják fejleszteni és ez irányú ismereteiket mélyíteni kívánják."
Fekete Attila
Minőségház Bt.
"A képzések alaposak, széles látókörűek, életszerűek, újabb és újabb ötleteket adnak."
Bárdossy ldikó
www.elanders.com
"Szakembereknek is hasznos ismeretek hozzáértő szakembertől tömören."
Dr. Becser Norbert
www.star-con.hu
"A POLIGONT Kft. nívós képzésein mindig megfelelő oktatásban részesülök, ajánlom mindenkinek, aki elhivatott a tudás és a minőségügy iránt!"
Szokol Lajos
"A téma egy olyan bemutatásában volt részem, amit nem gondoltam volna, hogy ilyen érdekesen és emberközpontúan is meg lehet közelíteni, kiegészítve számos példával és magyarázó értékelésekkel."
Ujvári Gergely
www.norgen.hu
"Ajánlom a képzést minden olyan embernek, aki nehezen viseli a "száraz" anyagokat. Az előadó az ilyen embereknek is érdekesen fogja előadni azokat."
Farkas Szabolcs
www.fabricom.hu
"Sok hasznos, gyakorlatban alkalmazható infót kaptam."
Perdi Szilvia
www.innocomp.hu
"Melegen tudom mindenkinek ajánlani, mert rugalmas, átfogó és mindenre választ ad, amire kíváncsi vagy."
Kissné Farkas Márta
Haslinger Kft.
Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>