BRC GS Food Safety (v9) belső auditor – képzés

A BRC GS Food Safety (v9) (Nemzetközi Élelmiszer Szabvány-t) szabvány követelményeinek való megfelelés biztonságos és jó minőségű termék előállítást eredményez. A szabvány jóváhagyott a GFSI (Global Food Safety Initiative) által, a kereskedelmi láncok többsége elfogadja beszállítóik jóváhagyáshoz.

Ajánljuk azoknak, akik:

  • kereskedelmi láncok beszállítói
  • sajátmárkás termékeket gyártanak, raktároznak, vagy szállítanak
  • most tervezik a BRC GS (v9) rendszer bevezetését,
  • BRC GS Food Safety (v8)  tanúsított rendszert működtetnek és fel szeretnének készülni a v9  szerinti auditra
  • már működtetik az élelmiszer-biztonsági rendszerüket, de hatékonyabbá kívánják tenni
  • vagy a BRC GS (v9) felkészültségről regisztrált „Tanúsítványt” szeretnének.

Képzés célja:

olyan szakemberek képzése, akik képesek lesznek:

  • tanácsadó irányításával a BRC GS (v9) kialakításában való aktív részvételre,
  • el tudják végezni az igazoló és érvényesítő folyamatokat,
  • belső auditok, auditok elvégzésére, elvégeztetésére,
  • ellenőrző, tanúsító szervezetekkel hatékonyan együttműködésre.

Tematika:

1. nap

  1. ) Mikortól érvényes a BRC GS Food Safety (v9)
  2. ) Az áttérési időszak a BRC GS Food Safety (v9) rendszerre
  3. ) Élelmiszer-biztonsági követelményszabványok, kapcsolatuk
    • BRC audit protokoll a változásokkal
    • Be nem jelentett auditok
    • Higiéniai zónák
  4. ) BRC GS Food Safety (v9) követelmények (jellemző hibák, azok elkerülése)
    • Felsővezetői elkötelezettség
    • Élelmiszerbiztonsági terv
    • Élelmiszerbiztonsági és minőségügyi irányítási rendszer
    • Telephelyre vonatkozó követelmények
  5. ) Esettanulmányok, gyakorlati feladatok
  6. ) BRC adatbázisok használata

2. nap

  1. ) BRC GS Food Safety (v9) követelményei (jellemző hibák, azok elkerülése)
    • Termék ellenőrzés
    • Folyamatellenőrzés
    • Dolgozók
  2. ) Esettanulmányok, gyakorlati feladatok
  3. ) Belső audit a BRC GS Food Safety (v9) tükrében, az ISO 19011:2018 alapján
    • belső audittal, audittal kapcsolatos szakkifejezések
    • belső audit, audit szerepe
    • belső audit, előkészítése, felkészülés a belső auditra
    • ideális belső auditor
    • belső audit végrehajtása
    • tipikus nemmegfelelőségek
    • jó megoldások
    • belső audit jelentés összeállítása
    • helyesbítő intézkedések felügyelete
  4. Esettanulmányok, gyakorlati feladatok
  5. ) Vizsga

Időtartam: 2 nap

A résztvevők megkapják a képzés előadás anyagát.

Regisztrált BRC GS Food Safety (v9) belső auditor „Tanúsítványt” kapnak, akik a képzés valamennyi óráján aktíva jelen voltak és sikeres vizsgát tettek.

Kérésre, egyedi igény szerint, céghez kihelyezett formában is megtartásra kerülhet.

Kérdésedre, kérésedre szívesen válaszolunk akár telefonon, vagy e-mail-ben is.

Képzéseink

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>

Rólunk mondták

"LEAN menedzsment koordinátor tanfolyam. Egy vérpezsdítő 5 nap"

Varga János
RUGET Magyarország Kft.

"Mindenkinek ajánlom, aki auditor képzésben szeretne részesülni. Nagyon jó és magas színvonalú a képzés."

Nagyné Schreck Márta
HM FLÜ Technológiai Igazgatóság

"Bátran ajánlom azoknak. akik rendszerismeretüket komplex módon kívánják fejleszteni és ez irányú ismereteiket mélyíteni kívánják."

Fekete Attila
Minőségház Bt.

"A képzések alaposak, széles látókörűek, életszerűek, újabb és újabb ötleteket adnak."

Bárdossy ldikó
www.elanders.com

"Szakembereknek is hasznos ismeretek hozzáértő szakembertől tömören."

Dr. Becser Norbert
www.star-con.hu

"A POLIGONT Kft. nívós képzésein mindig megfelelő oktatásban részesülök, ajánlom mindenkinek, aki elhivatott a tudás és a minőségügy iránt!"

Szokol Lajos

"A téma egy olyan bemutatásában volt részem, amit nem gondoltam volna, hogy ilyen érdekesen és emberközpontúan is meg lehet közelíteni, kiegészítve számos példával és magyarázó értékelésekkel."

Ujvári Gergely
www.norgen.hu

"Ajánlom a képzést minden olyan embernek, aki nehezen viseli a "száraz" anyagokat. Az előadó az ilyen embereknek is érdekesen fogja előadni azokat."

Farkas Szabolcs
www.fabricom.hu

"Sok hasznos, gyakorlatban alkalmazható infót kaptam."

Perdi Szilvia
www.innocomp.hu

"Melegen tudom mindenkinek ajánlani, mert rugalmas, átfogó és mindenre választ ad, amire kíváncsi vagy."

Kissné Farkas Márta
Haslinger Kft.

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>