BRC GS Food Safety (v9) belső auditor – képzés

A BRC GS Food Safety (v9) (Nemzetközi Élelmiszer Szabvány-t) szabvány követelményeinek való megfelelés biztonságos és jó minőségű termék előállítást eredményez. A szabvány jóváhagyott a GFSI (Global Food Safety Initiative) által, a kereskedelmi láncok többsége elfogadja beszállítóik jóváhagyáshoz.

Ajánljuk azoknak, akik:

  • kereskedelmi láncok beszállítói
  • sajátmárkás termékeket gyártanak, raktároznak, vagy szállítanak
  • most tervezik a BRC GS (v9) rendszer bevezetését,
  • BRC GS Food Safety (v8)  tanúsított rendszert működtetnek és fel szeretnének készülni a v9  szerinti auditra
  • már működtetik az élelmiszer-biztonsági rendszerüket, de hatékonyabbá kívánják tenni
  • vagy a BRC GS (v9) felkészültségről regisztrált „Tanúsítványt” szeretnének.

Képzés célja:

olyan szakemberek képzése, akik képesek lesznek:

  • tanácsadó irányításával a BRC GS (v9) kialakításában való aktív részvételre,
  • el tudják végezni az igazoló és érvényesítő folyamatokat,
  • belső auditok, auditok elvégzésére, elvégeztetésére,
  • ellenőrző, tanúsító szervezetekkel hatékonyan együttműködésre.

Tematika:

1. nap

  1. ) Mikortól érvényes a BRC GS Food Safety (v9)
  2. ) Az áttérési időszak a BRC GS Food Safety (v9) rendszerre
  3. ) Élelmiszer-biztonsági követelményszabványok, kapcsolatuk
    • BRC audit protokoll a változásokkal
    • Be nem jelentett auditok
    • Higiéniai zónák
  4. ) BRC GS Food Safety (v9) követelmények (jellemző hibák, azok elkerülése)
    • Felsővezetői elkötelezettség
    • Élelmiszerbiztonsági terv
    • Élelmiszerbiztonsági és minőségügyi irányítási rendszer
    • Telephelyre vonatkozó követelmények
  5. ) Esettanulmányok, gyakorlati feladatok
  6. ) BRC adatbázisok használata

2. nap

  1. ) BRC GS Food Safety (v9) követelményei (jellemző hibák, azok elkerülése)
    • Termék ellenőrzés
    • Folyamatellenőrzés
    • Dolgozók
  2. ) Esettanulmányok, gyakorlati feladatok
  3. ) Belső audit a BRC GS Food Safety (v9) tükrében, az ISO 19011:2018 alapján
    • belső audittal, audittal kapcsolatos szakkifejezések
    • belső audit, audit szerepe
    • belső audit, előkészítése, felkészülés a belső auditra
    • ideális belső auditor
    • belső audit végrehajtása
    • tipikus nemmegfelelőségek
    • jó megoldások
    • belső audit jelentés összeállítása
    • helyesbítő intézkedések felügyelete
  4. Esettanulmányok, gyakorlati feladatok
  5. ) Vizsga

Időtartam: 2 nap

A résztvevők megkapják a képzés előadás anyagát.

Regisztrált BRC GS Food Safety (v9) belső auditor „Tanúsítványt” kapnak, akik a képzés valamennyi óráján aktíva jelen voltak és sikeres vizsgát tettek.

Kérésre, egyedi igény szerint, céghez kihelyezett formában is megtartásra kerülhet.

Kérdésedre, kérésedre szívesen válaszolunk akár telefonon, vagy e-mail-ben is.

Képzéseink

FSC CoC ismeretek

2023. szeptember 28.

HACCP rendszergazda

2023. szeptember 28.

Mérőeszköz felügyelő

2023. október 02 - 03.

LEAN menedzsment koordinátor

2023. október 02 - november 10.

8D – Problémamegoldó módszer

2023. október 04 - 05.

VDA 6.5 termékauditor

2023. október 06.

Műszaki rajz alapjai

2023. október 09 - 11.

További képzések

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>

Rólunk mondták

"Kellemes környezetben, sok gyakorlati példával - igen hasznos képzés volt. Köszönöm."

Semark Ilona
IQS Ltd. M+A Kft.

"Balázs Árpád nagyon felkészülten, következetesen oktató. Remekül világított rá az oktatott szabvány lényeges pontjaira, tételeire."

Csorba Máté
www.tshungary.hu

"A Poligont Kft. képzése lényegre törő, logikus, gyakorlatba átültethető."

Kupi Ildikó
Szatmár Optikai Kft.

"Lényegre törő képzés az ISO 9001:2015 követelményeiről és a szabvány alkalmazásáról."

Eőry Csaba
www.szenzor.hu

"Ajánlom a képzést minden olyan embernek, aki nehezen viseli a "száraz" anyagokat. Az előadó az ilyen embereknek is érdekesen fogja előadni azokat."

Farkas Szabolcs
www.fabricom.hu

"Figyelemmel kísérhető, gyakorlatias képzés, rutinos előadó."

Fülöp Gyula
www.chemark.hu

"Nekem, mint stratégiai beszerzőnek nagyon sok jó és hasznos információval szolgált ez a tanfolyam! Most még jobban megértettem, hogy mekkora lényege is van egy szervezeten belüli folyamatok összhangjának."

Simonffy Krisztina
www.anton.hu

"Jó, a vállalatunk igényeire kialakított képzést kaptunk, felkészült, kiváló oktatótól."

Nagy Sándor
DS Smith Packaging Hungary Kft.

"Nem igazi képzés, annál sokkal több, jó hangulatú tapasztalatcsere, ami messze nem a száraz tények felsorolásáról szól, aktuálissá téve személyre szóló példákkal."

Kiszela István
Sárvári Gyógyfürdő Kft.

"Az egyetem elvégzése után megfogadtam, hogy soha többet nem ülök "iskolapadba", de sok év után ez a két nap volt, ami rádöbbentett, hogy néha nem árt."

Garamszegi Patrik
www.omikrondokk.hu

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>