BRC GS Food Safety (v9) belső auditor – képzés

A BRC GS Food Safety (v9) (Nemzetközi Élelmiszer Szabvány-t) szabvány követelményeinek való megfelelés biztonságos és jó minőségű termék előállítást eredményez. A szabvány jóváhagyott a GFSI (Global Food Safety Initiative) által, a kereskedelmi láncok többsége elfogadja beszállítóik jóváhagyáshoz.

Ajánljuk azoknak, akik:

  • kereskedelmi láncok beszállítói
  • sajátmárkás termékeket gyártanak, raktároznak, vagy szállítanak
  • most tervezik a BRC GS (v9) rendszer bevezetését,
  • BRC GS Food Safety (v8)  tanúsított rendszert működtetnek és fel szeretnének készülni a v9  szerinti auditra
  • már működtetik az élelmiszer-biztonsági rendszerüket, de hatékonyabbá kívánják tenni
  • vagy a BRC GS (v9) felkészültségről regisztrált „Tanúsítványt” szeretnének.

Képzés célja:

olyan szakemberek képzése, akik képesek lesznek:

  • tanácsadó irányításával a BRC GS (v9) kialakításában való aktív részvételre,
  • el tudják végezni az igazoló és érvényesítő folyamatokat,
  • belső auditok, auditok elvégzésére, elvégeztetésére,
  • ellenőrző, tanúsító szervezetekkel hatékonyan együttműködésre.

Tematika:

1. nap

  1. ) Mikortól érvényes a BRC GS Food Safety (v9)
  2. ) Az áttérési időszak a BRC GS Food Safety (v9) rendszerre
  3. ) Élelmiszer-biztonsági követelményszabványok, kapcsolatuk
    • BRC audit protokoll a változásokkal
    • Be nem jelentett auditok
    • Higiéniai zónák
  4. ) BRC GS Food Safety (v9) követelmények (jellemző hibák, azok elkerülése)
    • Felsővezetői elkötelezettség
    • Élelmiszerbiztonsági terv
    • Élelmiszerbiztonsági és minőségügyi irányítási rendszer
    • Telephelyre vonatkozó követelmények
  5. ) Esettanulmányok, gyakorlati feladatok
  6. ) BRC adatbázisok használata

2. nap

  1. ) BRC GS Food Safety (v9) követelményei (jellemző hibák, azok elkerülése)
    • Termék ellenőrzés
    • Folyamatellenőrzés
    • Dolgozók
  2. ) Esettanulmányok, gyakorlati feladatok
  3. ) Belső audit a BRC GS Food Safety (v9) tükrében, az ISO 19011:2018 alapján
    • belső audittal, audittal kapcsolatos szakkifejezések
    • belső audit, audit szerepe
    • belső audit, előkészítése, felkészülés a belső auditra
    • ideális belső auditor
    • belső audit végrehajtása
    • tipikus nemmegfelelőségek
    • jó megoldások
    • belső audit jelentés összeállítása
    • helyesbítő intézkedések felügyelete
  4. Esettanulmányok, gyakorlati feladatok
  5. ) Vizsga

Időtartam: 2 nap

A résztvevők megkapják a képzés előadás anyagát.

Regisztrált BRC GS Food Safety (v9) belső auditor „Tanúsítványt” kapnak, akik a képzés valamennyi óráján aktíva jelen voltak és sikeres vizsgát tettek.

Kérésre, egyedi igény szerint, céghez kihelyezett formában is megtartásra kerülhet.

Kérdésedre, kérésedre szívesen válaszolunk akár telefonon, vagy e-mail-ben is.

Képzéseink

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>

Rólunk mondták

"Kellemes környezetben, sok gyakorlati példával - igen hasznos képzés volt. Köszönöm."

Semark Ilona
IQS Ltd. M+A Kft.

"A Poligont Kft. képzésén lehetőségem volt a valós életből hozott, a rendszerépítések és bevezetések terén gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező elhivatott oktatótól tanulni az irányítási rendszerek belső auditjának a mikéntjét."

Szabó András
Electrolux Lehel Kft.

"A POLIGONT Kft. nívós képzésein mindig megfelelő oktatásban részesülök, ajánlom mindenkinek, aki elhivatott a tudás és a minőségügy iránt!"

Szokol Lajos

"Érdekes volt ezt az egész auditálási eljárást egy teljesen új szemszögből, az auditor oldaláról áttekinteni."

Kulcsár Ernő
www.elastron.hu

"Sok hasznos, gyakorlatban alkalmazható infót kaptam."

Perdi Szilvia
www.innocomp.hu

"A képzés megfelelően összeállított programja, felkészült előadója és a jó gyakorlati példák által válaszokat kaptam az ISO/TS-sel kapcsolatos "Hogyan"-okra és Miért"-ekre"

Holló Gergely

"A képzések alaposak, széles látókörűek, életszerűek, újabb és újabb ötleteket adnak."

Bárdossy ldikó
www.elanders.com

"Nagyon jó, gyakorlatorientált és az igényeket maximálisan figyelembe vevő képzés."

Gyuk Attila

"Szívből ajánlom, aki olyan jó hangulatú képzésen akar részt venni, ahol a szakmai tudás átadása emberközpontúan történik."

Solti Ferenc
EMKI

"Ragyogó, logikus felépítésű, gyakorlatorientált."

Horváth Viktória
www.bkf.hu

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>