Megjelent a BRC GS Food Safety legújabb v9 kiadása

 

2022.08.01-én megjelent a BRC GS Food Safety szabvány v9 kiadása

Az auditokat 2023.02.01-től végzik e szerint

Mi változik?

  • Pontosították az élelmiszer-biztonsági kultúrával kapcsolatos követelményeket
  • A Codex (CXC 1-1969) változásait beillesztették a szabványba
  • Módosítottak az audit protokollban
  • Termékbiztonsággal kapcsolatos követelményeket bővítették
  • Útmutatást tettek bele az állatok elsődleges feldolgozásra és a takarmány előállításra vonatkozóan

Kapcsolódó képzéseink

BRC GS Food Safety (v9) követelményei

BRC GS Food Safety (v9) belső auditor

Képzéseink

5S auditor

2025. december 15 - 16.

Minőségellenőr ismeretek

2025. december 15 - 17.

Mérőeszköz felügyelő

2025. december 15 - 16.

Termelésirányító

2025. december 15 - 18.

Műszaki rajz alapjai

2025. december 17 - 19.

További képzések

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>

Rólunk mondták

"Érdekes volt ezt az egész auditálási eljárást egy teljesen új szemszögből, az auditor oldaláról áttekinteni."

Kulcsár Ernő
www.elastron.hu

"Bátran ajánlom azoknak. akik rendszerismeretüket komplex módon kívánják fejleszteni és ez irányú ismereteiket mélyíteni kívánják."

Fekete Attila
Minőségház Bt.

"A képzések alaposak, széles látókörűek, életszerűek, újabb és újabb ötleteket adnak."

Bárdossy ldikó
www.elanders.com

"A valós életből vett példák révén megvalósítható ötleteket állítottunk össze a csapattal. Az előadók felkészültsége és stílusa kiválóan illeszkedett az elvárásainkhoz. Köszönjük!"

Laczkó Tóth Gergely
www.kokai.hu

"Balázs Árpád nagyon felkészülten, következetesen oktató. Remekül világított rá az oktatott szabvány lényeges pontjaira, tételeire."

Csorba Máté
www.tshungary.hu

"Nekem, mint stratégiai beszerzőnek nagyon sok jó és hasznos információval szolgált ez a tanfolyam! Most még jobban megértettem, hogy mekkora lényege is van egy szervezeten belüli folyamatok összhangjának."

Simonffy Krisztina
www.anton.hu

"Szívből ajánlom, aki olyan jó hangulatú képzésen akar részt venni, ahol a szakmai tudás átadása emberközpontúan történik."

Solti Ferenc
EMKI

Rendkívül jó hangulatú, gyakorlatorientált és interaktív képzésen vettem részt. Végre egy olyan képzés, ahonnan úgy távoztam, hogy sokat tanultam és ezt használni is tudom majd.

Schmidt Gabriella
Aikawa Hungária Elektronikai Kft.

"Remek lehetőség a tapasztalatcserére is."

Schell Tamás
Kőolajvezetéképítő Zrt.

"Az egyetem elvégzése után megfogadtam, hogy soha többet nem ülök "iskolapadba", de sok év után ez a két nap volt, ami rádöbbentett, hogy néha nem árt."

Garamszegi Patrik
www.omikrondokk.hu

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>