BRC GS Food Safety (v9) követelményei – képzés

(Fókuszálva a változásokra)

A BRC GS Food Safety (v9) (Nemzetközi Élelmiszer Szabvány-t) szabvány követelményeinek való megfelelés biztonságos és jó minőségű termék előállítást eredményez. A szabvány jóváhagyott a GFSI (Global Food Safety Initiative) által, a kereskedelmi láncok többsége elfogadja beszállítóik jóváhagyáshoz.

Ajánljuk azoknak, akik:

  • kereskedelmi láncok beszállítói
  • sajátmárkás termékeket gyártanak, raktároznak, vagy szállítanak
  • BRC GS Food Safety (v8)  tanúsított rendszert működtetnek és fel szeretnének készülni a v9  szerinti auditra
  • BRC GS Food Safety (v9) érdekli és már rendelkeznek BRC GS Food Safety (v8)  ismeretekkel
  • BRC GS Food Safety (v9) érdekli és nem rendelkeznek BRC GS Food Safety (v8)  ismeretekkel, azoknak a BRC GS Food Safety (v9) belső auditor képzést javasoljuk
  • BRC GS Food Safety (v9) felkészültségről regisztrált “Tanúsítványt” szeretnének.

Képzés célja:

olyan szakemberek képzése, akik képesek lesznek:

  • tanácsadó irányításával a BRC GS Food Safety (v9) kialakításában való aktív részvételre
  • el tudják végezni az igazoló és érvényesítő folyamatokat
  • ellenőrző, tanúsító szervezetekkel hatékonyan együttműködésre

Tematika:

1. nap

  1. ) Mikortól érvényes a BRC GS Food Safety (v9)?
  2. ) Az áttérési időszak a BRC GS Food Safety (v9) rendszerre
  3. ) Élelmiszer-biztonsági követelményszabványok, kapcsolatuk
    • BRC audit protokoll a változásokkal
    • Be nem jelentett auditok
    • Higiéniai zónák
  4. ) BRC GS Food Safety (v9) követelményei (jellemző hibák, azok elkerülése)
    • Felsővezetői elkötelezettség
    • Élelmiszerbiztonsági terv
    • Élelmiszerbiztonsági és minőségügyi irányítási rendszer
    • Telephelyre vonatkozó követelmények
  5. ) Esettanulmányok
  6. ) BRC adatbázisok használata
  7. ) Vizsga

Időtartam: 1 nap

A résztvevők megkapják a képzés előadás anyagát.

Regisztrált BRC GS Food Safety (v9) követelményei “Tanúsítványt” kapnak, akik a képzés valamennyi óráján aktíva jelen voltak és sikeres vizsgát tettek.

Kérésre, egyedi igény szerint, céghez kihelyezett formában is megtartásra kerülhet.

Kérdésedre, kérésedre szívesen válaszolunk akár telefonon, vagy e-mail-ben is.

Képzési időpontok

Tervezett időpont Időtartam Helyszín Képzés díja Jelentkezés
2023.06.13. 1 nap Online 59 900,-Ft+ÁFA/fő jelentkezés

Képzéseink

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>

Rólunk mondták

"Kellemes környezetben, sok gyakorlati példával - igen hasznos képzés volt. Köszönöm."

Semark Ilona
IQS Ltd. M+A Kft.

"A képzés megfelelően összeállított programja, felkészült előadója és a jó gyakorlati példák által válaszokat kaptam az ISO/TS-sel kapcsolatos "Hogyan"-okra és Miért"-ekre"

Holló Gergely

"Ajánlom a képzést minden olyan embernek, aki nehezen viseli a "száraz" anyagokat. Az előadó az ilyen embereknek is érdekesen fogja előadni azokat."

Farkas Szabolcs
www.fabricom.hu

"Mindenkinek ajánlom, aki auditor képzésben szeretne részesülni. Nagyon jó és magas színvonalú a képzés."

Nagyné Schreck Márta
HM FLÜ Technológiai Igazgatóság

"Nekem, mint stratégiai beszerzőnek nagyon sok jó és hasznos információval szolgált ez a tanfolyam! Most még jobban megértettem, hogy mekkora lényege is van egy szervezeten belüli folyamatok összhangjának."

Simonffy Krisztina
www.anton.hu

"Érdekes volt ezt az egész auditálási eljárást egy teljesen új szemszögből, az auditor oldaláról áttekinteni."

Kulcsár Ernő
www.elastron.hu

"Sok hasznos, gyakorlatban alkalmazható infót kaptam."

Perdi Szilvia
www.innocomp.hu

"Hatékony és összefogott képzésen vehettem részt, amiből "sütött" a szakmai hozzáértés. Sok szerencsét kívánok, csak így tovább."

Méhes Ernő
munkabiztonsági tanácsadó

"Nagyon jó, gyakorlatorientált és az igényeket maximálisan figyelembe vevő képzés."

Gyuk Attila

"Bátran ajánlom azoknak. akik rendszerismeretüket komplex módon kívánják fejleszteni és ez irányú ismereteiket mélyíteni kívánják."

Fekete Attila
Minőségház Bt.

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>