ISO 22000:2018 ÉBIR követelményei – képzés

Ajánljuk azoknak, akiknek:

az ISO 22000:2018 szerinti Élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer:

  • bevezetése,
  • működtetése,
  • fejlesztése.

Képzés célja:

olyan szakemberek képzése, akik képesek lesznek:

  • tanácsadó irányításával az ISO 22000:2018 kialakításában való aktív részvételre,
  • el tudják végezni az igazoló és érvényesítő folyamatokat.

Javasolt HACCP, élelmiszerbiztonsági alapismeretek” kurzus elvégzése azoknak, akik most találkoznak a HACCP-vel, élelmiszerbiztonsággal először, de nem előfeltétele az ISO 22000:2018 belső auditor képzésnek, amely a rendszerkövetelményekre fókuszál.

Tematika:

  1. ) Élelmiszer-biztonsági alapfogalmak
  2. ) Élelmiszer-biztonsági szabványok rövid ismertetése, átjárhatóság a szabványok között
  3. ) Folyamatszemléletű megközelítés és a PDCA modell
  4. ) Kockázatalapú gondolkodásmód
  5. ) ISO 22000:2018 rendszerrel kapcsolatos főbb szakkifejezések
  6. ) ISO 22000:2018 követelményei, gyakorlati példákon keresztül
  7. ) Mik azok a belső, külső tényezők?
  8. ) Gyakorlat: Szervezet környezete, kockázatok kezelése
  9. ) HACCP valamint ISO 22000 ÉB veszélyelemzés közötti különbségek
  10. ) Gyakorlat: ISO 22000:2018 szerinti veszélyelemzés alkalmazása
  11. ) Gyakorlat: PRP, mPRP, CCP meghatározása és felügyeleti tevékenységei
  12. ) Dokumentált információk készítése és kezelése
  13. ) Vizsga

Időtartam: 1 nap

A résztvevők megkapják a képzés előadás anyagát.

Regisztrált ISO 22000:2018 ÉBIR követelményei „Tanúsítványt” kapnak azok, akik a képzés valamennyi óráján aktívan jelen voltak és sikeres vizsgát tettek.

Kérésre, egyedi igény szerint, céghez kihelyezett formában is megtartásra kerülhet.

Kérdésedre, kérésedre szívesen válaszolunk akár telefonon, vagy e-mail-ben is.

Képzéseink

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>

Rólunk mondták

"Gyors, pontos, csak a szükséges dolgokkal foglalkozik, de ha igény van rá kitér egyéni problémákra, javaslatokra is."

Vargáné Helyes Marina
DKG - East Zrt.

"A valós életből vett példák révén megvalósítható ötleteket állítottunk össze a csapattal. Az előadók felkészültsége és stílusa kiválóan illeszkedett az elvárásainkhoz. Köszönjük!"

Laczkó Tóth Gergely
www.kokai.hu

"Ragyogó, logikus felépítésű, gyakorlatorientált."

Horváth Viktória
www.bkf.hu

"Lényegre törő képzés az ISO 9001:2015 követelményeiről és a szabvány alkalmazásáról."

Eőry Csaba
www.szenzor.hu

"Nekem, mint stratégiai beszerzőnek nagyon sok jó és hasznos információval szolgált ez a tanfolyam! Most még jobban megértettem, hogy mekkora lényege is van egy szervezeten belüli folyamatok összhangjának."

Simonffy Krisztina
www.anton.hu

"Szakembereknek is hasznos ismeretek hozzáértő szakembertől tömören."

Dr. Becser Norbert
www.star-con.hu

"Ha szeretnéd a céged nyelvére lefordítani a szabványokat, akkor mindenképpen vegyél részt a képzésen, mert egy szakmailag maximálisan felkészült oktatótól minden kérdésedre választ kapsz."

Bíró Barbara
Szatmár Optika Kft.

"Ajánlom a képzést minden olyan embernek, aki nehezen viseli a "száraz" anyagokat. Az előadó az ilyen embereknek is érdekesen fogja előadni azokat."

Farkas Szabolcs
www.fabricom.hu

"A téma egy olyan bemutatásában volt részem, amit nem gondoltam volna, hogy ilyen érdekesen és emberközpontúan is meg lehet közelíteni, kiegészítve számos példával és magyarázó értékelésekkel."

Ujvári Gergely
www.norgen.hu

"Nem igazi képzés, annál sokkal több, jó hangulatú tapasztalatcsere, ami messze nem a száraz tények felsorolásáról szól, aktuálissá téve személyre szóló példákkal."

Kiszela István
Sárvári Gyógyfürdő Kft.

Ajándékok letöltése, újdonságok, szakmai témák automatikus értesítőjére feliratkozás >>